Fællesgrunden

For enden af Jagtvej, har Læsten en dejlig fællesgrund, den tidligere vandværksgrund. På Fællesgrunden er der et bålhus, legehus, sandkasse, udendørs bålplads, Petanque bane, andre legeredskaber og spil.

Fællesgrunden må benyttes af alle. Hver tirsdag bliver der spillet petanque kl. 19.00, og hvis vejret tillader det, 18 grader eller derover, tændes der op i grillen kl. 18.00 og den medbragte mad/drikke kan nydes inden petanque dysten går i gang.

I bålhuset på er der plads til ca. 18 personer, med en stor grill, placeret centralt. Pladsen er til fælles brug, men det betyder også, at vi alle skal passe på tingene, så de holder i lang tid, og at vi alle kan få nytte af dem.

Grunden skal vedligeholdes. Der skal slås græs og petanquebanen skal renses for ukrudt m. m. Det er ikke sikkert at bestyrelsen altid har mulighed for at ordne disse ting, og da vi er mange der bruger grunden, er man velkommen til f.eks. at slå græsset hvis det trænger. Opdager man uregelmæssigheder, f.eks. at noget er itu, bedes man rette henvendelse til bestyrelsen.

Randers kommune har indtil videre bestemt at Læsten Borger- og Kulturhus har låne ret over grunden til og med 2015.

petanqueaabning-03.jpg - 173.67 KB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læsten Netinfo - Copyright 2014